Epumitalistit.png
kilpailu.jpg
tiedotus.jpg
previous arrow
next arrow
ETELÄ-POHJANMAAN YLEISURHEILU EPU ry
Seuratiedote kesäkuu 2013

Yleisurheilun kilpailukausi on juuri nyt kuumimmillaan. Iloisista asioista on mukava aloittaa. Iloksi voi todeta, että EPU on saanut arvokisaurheilijat, kuun 17 v MM-kisoihin valittiin Hämäläinen ja Valli. Jarkko Kinnunen valittiin jo aiemmin MM- Moskovaan Toivottavasti valintoja tulee vielä paljon lisää. Kunniakierros on mennyt myös erittäin hyvin. Uusia seuraennätyksiä ja reiluja parannuksia on kirjattu useita. Suurin uutinen on kuitenkin se, EPU sai Kunniakierroksen SE- miehen, kun Matti Mäki-Reinikka on nyt kaikkien aikojen eniten rahaa Kunniakierroksella kerännyt: 362 000 euroa!   

UUDET KOTISIVUT WWW.EPURY.FI

Etelä-Pohjanmaan Yleisurheilu EPU ry on pävittänyt nettisivunsa uusiksi. Samalla sivujen osoite on muuttunut. Uusi osoite on www.epury.fi
Kaikki uudet uutiset ja tulokset julkaistaan ainoastaan näillä uusilla sivuilla.
Vanhat sivut (www.epury.net) säilyvät uutis- ja tulosarkistona vuoden 2013 loppuun asti.
Sivut eivät ole vielä aivan lopullisessa muodossa. Päivitykset uusilla sivuilla jatkuvat tiiviisti kesä-heinäkuun taitteessa.

UUSI NUORISOKOULUTTAJA VALITTU
EPU:n ja PLU:n uutena nuorisokouluttajana aloitti kesäkuun alusta Tanja Hietikko. Hän on nimenomaan seuraväen tukena monella tapaa. Yleisurheiluohjaajakurssit ja seurakäynnit ovat esimerkkejä tästä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä Tanjaan.
Tanjan oma esittely ja terveiset erillisenä LIITTEENÄ.

KILPAILUTOIMINTA

Kilpailutiimin ajankohtainen tiedote LIITTEENÄ.
Muistutuksena vielä heinä-elokuun tärkeitä kisoja, joihin oikea-aikaiseen ilmoittautumiseen ja kisarekrytointiin tarvitaan seuraväkeä sekä hyvää informaatioita:

SISU- JA ALUEHUIPENTUMAT
Ke 10.7. pm Sisukävelyt TP9-15 (pm-ratakävelyt) Töysä Iivarin kenttä

La-Su 20.–21.7. pm Sisuhuipentumat TP9-15, Alavus

Su 18.8. pm SisuviestitTP9-15 Kauhava

La 10.8. pm Aluehuipentuma TP12-13, Lapua (KePY, EPU, ÖID, KeSY)
VATTENFALL SEURACUP

Ti 13.8. Vattenfall 2. Osakilpailu, Ilmajoki – läntinen alue
Ti 13.8. Vattenfall 2. Osakilpailu, Lappajärvi – itäinen alue
ALUEMESTARUUSKISAT
11.7. Aluemestaruusesteet Vaasa - Wasa Gamesin yhteydessä
17.-18.8. Aluemestaruusmoniottelut Pietasaari
SM-KILPAILUT

> Löytyvät www.kilpailukalenteri.fi
> Seuraavana SM- viestit, ilmoittautuminen pe 28.6. mennessä!

LISENSSIT
EPU:n seurat ovat kirineet loistavasti kesän alussa lisenssitilastossa. Tällä hetkellä EPU:n seuroissa on yhteensä 1887 passia. Kaikki yleisurheilua harrastavat eivät kuitenkaan omista passia, sillä Tanja Hietikon tekemän seurakyselyn mukaan pelkästään 29 EPU:n seuran kesän urheilukouluissa on mukana 1600-1700 lasta.
Nöyrä pyyntö kaikiile seuroille olisi se, että urheilukouluissa mukana oleville sekä kilpailutoimintaan mukaan tuleville hommattaisiin lisenssi. Lisenssihän on kilpailulupa sekä sisältää samalla tapaturmavakuutuksen.

OHJAAJA- JA VALMENTAJAKOULUTUS

$1-       Lasten yleisurheiluohjaakursssit – ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

$1-       Valmentajakoulutukset – ota yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraavat valmentajakoulutukset (NYT on jo hyvä informoida ja rekrytoida):

Nuorten yleisurheiluohjaajakurssi, Kuortaneen Urheiluopisto 23.-24.11. / 14. - 15.12.2013.     

Tutkinto on tarkoitettu 11-14-vuotiaiden urheilijoiden ohjaajille. Tutkinnolle voivat hakea 15 vuotta täyttäneet lasten yleisurheiluohjaajakurssin suorittaneet.Tutkinnon hinta on noin 180 euroa, joka sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin ( kirja, laji-DVD, kurssitodistus ) sekä tilojen käytön. Tutkinnolle haku on 10.11.mennessä os. www.yleisurheilurekisteri.fi, palvelutunnus NYKKUO13  Majoitus ja ruokailut eivät sisälly hintaan. Tiedustelut ja majoitusvaraukset aluepäällikkö Tapio Rajamäki 040-7408300, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 Nuorisovalmentajatutkinto, Kuortaneen Urheiluopisto 13.-15.12.2013/10.-12.1.2014/24.-26.1.2014/21.-23.3.2104.

Tutkinto on tarkoitettu alle 18 -vuotiaiden urheilijoiden valmentajille ja nuorisovalmennusryhmien vetäjille. Tutkinnolle voivat hakea 18 vuotta täyttäneet nuorten yleisurheiluohjaajakurssin suorittaneet ja kaksi vuotta seurassa ohjaajana toimineet. Tutkinnon hinta on noin 550 euroa, joka sisältää ohjelman mukaiset ruokailut, majoituksen, opetuksen ja opetusmateriaalin sekä tilojen käytön. Tutkinto sisältää lähijaksojen lisäksi etätehtäviä ja lopputyön. Jaksojen välillä on lisäksi harjoituksien vetämistä omassa seurassa mentorin valvonnassa. Tiedustelut SUL koulutuspäällikkö Tapio Rajala 0400 442493, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; aluepäällikkö Tapio Rajamäki 040 7408300, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hyvää kesän jatkoa ja mielyttäviä hetkiä yleisurheilun parissa! T: EPU ry

EPU ry:n Yhteystiedot:
www.epury.fi
- Puheenjohtaja Hannu Kangas Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0400 977 881
- Varapuheenjohtaja Ari Honkanen   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  040 7219 654
- Nuorisokouluttaja Tanja Hietikko Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  0400 623 127


Mukana menossa

Logot1
Logot3
Jalastuuli
Logot 5

© EPU Ry