Epumitalistit.png
kilpailu.jpg
tiedotus.jpg
previous arrow
next arrow

Etelä-Pohjanmaan Yleisurheilu EPU ry on oman maakuntamme itsenäinen yleisurheilun piiriorganisaatio, joka on perustettu v. 1994. EPU on yksi Suomen 18:sta yleisurheilupiiristä ja se on Suomen Urheiluliiton sekä Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n jäsen.

EPU:ssa on tällä hetkellä 34 jäsenseuraa, jotka kokoontuvat kahdesti vuodessa päättämään mm. piirin taloudesta ja toiminnan strategisista suuntaviivoista. Päivittäistä toimintaa johtaa ja piirin taloudesta vastaa kymmenjäseninen hallitus ja hallituksen nimittämät viisi tiimiä eli työvaliokunta, sekä nuorisovalmennus-, kilpailu-ja olosuhde-, seurapalvelu-, sekä kunniakierrostiimit. Päätoimisena henkilönä piirissä toimii valmennuspäällikkö. Lisäksi monia piirin tehtäviä hoidetaan oto-periaatteella.

EPU:n tehtäviin kuuluu mm. seuratoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä koulutus, erityisesti nuorten päivittäisvalmennuksen organisointi, sisu-, piiri- ja alueleirityksen järjestäminen, kilpailutoiminnan koordinointi ja kehittäminen, tuomarien ja kilpailujärjestäjien koulutus, ohjaaja- ja valmentajakoulutus, koulu- ja nuorisourheilun kehittäminen sekä opettajien yleisurheilukoulutus, Kunniakierroksen organisointi ja yleisurheilun edunvalvonta ja markkinointi omalla toimialueellaan.

Tehtäviensä hoitamisessa EPU tekee laajaa yhteistyötä alueellaan toimivien seurojen sekä naapuripiirien kanssa. Tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat myös alueella toimivat Urheiluakatemiat, Kuortaneen Urheiluopisto, Valmennuskeskus ja Urheilulukio sekä PLU. Myös SUL on tärkeä yhteistyökumppani.

EPU ry haluaa olla suomalaisessa yleisurheilussa ja eteläpohjalaisessa urheiluelämässä vahva vaikuttaja ja suunnannäyttäjä.

ETELÄ-POHJANMAAN YLEISURHEILU EPU RY:n TOIMISTO

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu
Huhtalantie 2,
60220 SEINÄJOKI

puh. 06 420 3000
fax 06 420 3050
email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Mukana menossa

Logot1
Logot3
Jalastuuli
Logot 5

© EPU Ry