Epumitalistit.png
kilpailu.jpg
tiedotus.jpg
previous arrow
next arrow

ETELÄ-POHJANMAAN TIMANTTILIIGA 2022 

Hyvän suosion saavuttanut Etelä-Pohjanmaan timanttiliigan tämän vuotinen kokonaiskilpailu käynnistyi Kuortaneelta, josta jatkettiin Kurikkaan. Seuraava osakilpailu on 17.7 Kauhajoella ja muutaman päivän päästä 4. osakilpailu 19.7 Ilmajoella.  Kilpailusarjassa kilpaillaan sarjoissa 13-, 15- ja 17 -vuotta. Jokaisessa sarjassa kilpaillaan neljässä lajiryhmässä, pikajuoksussa, kestävyyslajeissa, hypyissä ja heitoissa timantista, eli niitä on jaossa yhteensä 24 kpl. Lisäksi jokaisessa osakilpailussa lajien kolme parasta palkitaan ja sarjojen parhaille sekä kahdelle arvotulle osallistujalle Intersportin lahjakortti. Jotta voi kilpailla kokonaiskilpailun timantista, pitää osallistua vähintään kahteen osakilpailuun.

Timanttiliigan säännöt lja ohjeet löytyvät TÄSTÄ 

 

OSAKILPAILUT:
 
 Tarkemmat tiedot osakilpailuista löytyy Kilpailukalenterista jonka kautta myös ilmoittautuminen kisoihin. Ensimmäinen osakilpailu oli Kuortaneella 6.6, toinen osakilpailu oli 5.7 Kurikassa, kolmas osakilpailu 17.7 Kauhajoella, neljäs osakilpailu oli 19.7 Ilmajoella. Timanttiliigan päätösosakilpailu on ti 2.8 ja sinne ilmoittautuminen päättyy 31.7.


Etelä-Pohjanmaan timanttiliiga tarjoaa osallistujille hyviä ja tasokkaita kisoja. Tervetuloa kaikki kisaamaan timanteista.


Mukana menossa

Logot1
Logot3
Jalastuuli
Logot 5

© EPU Ry