Epumitalistit.png
kilpailu.jpg
tiedotus.jpg
previous arrow
next arrow

Porin ja Oulun Kalevan kisoissa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva toi yhdessä kisajärjestäjien kanssa eri lajien finaaleihin esiurheilijat.

Esiurheilijat ovat paikallisten seurojen lapsia, jotka pääsevät yrittämään omaa ennätystään lajinsa Kalevan kisojen finaalissa. Lapsille kokemus on täynnä iloa, jännitystä ja ainutkertaisuutta.

Nyt urheiluseurasi lapsilla on mahdollisuus hakea Seinäjoen Kalevan kisojen esiurheilijaksi ja päästä koko kisayleisön edessä avaamaan oman lajinsa finaali.

Esiurheilijaksi voi hakea Pohjanmaan seurojen alle 14-vuotiaat lapset. Valitut esiurheilijat pääsevät yrittämään omaan ennätystään ennen varsinaista finaalia. Onnistuessaan esiurheilijat saavat palkinnoksi 100 jäätelöä ja 100 euron valmennusstipendin. Hyvästä yrityksestä palkitaan 50 jäätelöllä ja 50 euron valmennusstipendillä. Palkinnot jakaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Nyt on hyvä tilaisuus ylittää itsensä ja saada potkua harjoitteluun! Lähetä rohkeasti hakemus 26.6.2017 mennessä. Hakulomake löytyy TÄÄLTÄ.

Esiurheilijat valitsee Suomen Urheiluliitto ja kisajärjestäjät. Valitut esiurheilijat julkistamme 4.7.2017. Pituuden osalta esiurheilijavalinta tapahtuu 21.6 AJG -kilpailuissa. 11-vuotiaiden tyttöjen ja poikien pituushypyn voittaja valitaan Kalevan kisojen esiurheilijaksi.


Mukana menossa

Logot1
Logot3
Jalastuuli
Logot 5

© EPU Ry