Epumitalistit.png
kilpailu.jpg
tiedotus.jpg
previous arrow
next arrow

Nuorten yleisurheiluohjaajatutkinto (40 h) Kuortaneella

Nuorten yleisurheiluohjaajatutkinto (NYT)

TASO 1 – NUORTEN YLEISURHEILUOHJAAJATUTKINTO (NYT)

Tutkinnon osaamistavoite
Tutkinnon jälkeen valmentaja osaa ohjata ja valmentaa lasten ja nuorten harjoitusryhmää huomioiden lasten ja nuorten fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen kasvun sekä kehityksen. Tutkinto on tarkoitettu 11-14-vuotiaiden urheilijoiden ohjaajille.

Tutkinnon oppisisältö, kesto ja oppimateriaali
Valmentaminen ja harjoituksen johtaminen, nuorten yleisurheilun perusteet sekä lajiopetus. Tutkinto koostuu lähi- ja etäopiskelusta sekä seurassa tapahtuvasta opiskelusta. Koulutuksen kesto on noin 40 tuntia. Tutkintomateriaali on verkkokoulutusympäristössä.

Valintakriteeri
Hakijalta edellytetään vähintään 15 vuoden ikää ja kokemusta ohjaamisesta.

Ajankohdat ja hinta
Ajankohdat alueittain ja piirikohtaisesti. Hinta on 230 euroa/henkilö, mikä sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä tilojen käytön.   Majoitus ja ruokailut eivät sisälly hintaan.

 

Seuraavat tutkinnot 2021:

Kuortane 20.-21.11. / 4.12.2021
Ilmoittautumiset viimeistään 31.10.2021
www.yleisurheilurekisteri.fi  palvelutunnus 2021NYTKUORTANE.
 

Tiedustelut aluepäällikkö Tapio Rajamäki 040-7408300,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Mukana menossa

Logot1
Logot3
Jalastuuli
Logot 5

© EPU Ry