Epumitalistit.png
kilpailu.jpg
tiedotus.jpg
previous arrow
next arrow

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu järjestää kevään aikana useita koulutuksia, jotka auttavat valmentajia, ohjaajia sekä vanhempia nuoren urheilijan arjessa. Alla lyhyt koonti tarjonnasta. Lisätiedot osoitteesta  http://www.plu.fi/ohjaajille-ja-valmentajille.html. 

KINESIOTEIPPAUKSEN PERUSTEET, Seinäjoki, 11.3 (3h)
Koulutuksessa käydään läpi kinesioteippauksen yleiset teippaukset mm. sormi, olkapää ja polvi. Kouluttajana toimii fysioterapeutti Matti Larikka.

NUOREN URHEILIJAN RAVITSEMUS, Seinäjoki, 25.3 (2,5h)
Koulutuksessa käydään läpi turnauspäivän ruokailu, juominen sekä arkiruokailu. Kouluttajana toimii Kasva Urheilijaksi kouluttaja Päivi Vilen.

PSYYKKISET JA SOSIAALISET OMINAISUUDET HARJOITTELUSSA, Seinäjoki, 26.3 (2h)
Valmentajan ymmärrys psyykkisistä ja sosiaalisista ominaisuuksista ovat onnistuneen valmennustapahtuman edellytyksiä. Hyvä valmentaja tukee ja vahvistaa urheilijan innostusta, itsetuntoa, itseluottamusta sekä keskittymiskykyä. Koulutuksen tavoitteena on, että valmentaja ymmärtää oman roolinsa urheilijan innostuksen, itsetunnon, itseluottamuksen ja keskittymiskyvyn tukemisessa ja vahvistamisessa ja osaa huolehtia siitä, että valmennustapahtumassa vallitsee positiivinen tekemisen meininki ja liikkumisen ilo. Kouluttajana toimii Kasva Urheilijaksi kouluttaja Päivi Vilen.

VOK –SUPERVIIKONLOPPU 4.-6.4, Seinäjoki
Lisää tietoa löydät PLU:n nettisivuilta > koulutus > ohjaajille ja valmentajille.

URHEILUVAMMAT JA NIIDEN EHKÄISY, Vaasa 8.4 (3h)
Mitkä ovat tyypilliset urheiluvammat ja miten niitä voidaan ehkäistä. Kouluttajan toimii fysioterapeutti Matti Larikka.


Mukana menossa

Logot1
Logot3
Jalastuuli
Logot 5

© EPU Ry