Epumitalistit.png
kilpailu.jpg
tiedotus.jpg
previous arrow
next arrow

Pohjanmaan Urheilugaala 31.1.2015

Vuosi 2014 piti sisällään hienoja pohjalaisia urheiluhetkiä niin yleisurheilun kuin muidenkin lajien parissa. Pohjanmaan Urheilugaalassa 31.1.2015 käännetään katse hetkeksi menneeseen ja juhlistetaan viime vuoden menestystarinoita sekä sykähdyttävimpiä hetkiä.

Gaala on loistava tilaisuus palkita myös seurojen aktiivitoimijoita hyvän ruoan, ohjelman ja ennen kaikkea loistavan seuran merkeissä. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti. Lisätietoja löytyy TÄÄLTÄ.

Urheilugaalaseminaari 31.1.2015

Ennen illan varsinaista juhlaa on luvassa maksuton urheilugaalaseminaari, jonka tämän vuoden kantavana teemana on henkinen valmennus ja valmentautuminen. Paikalle on saatu loistavat alustajat.

Yleisurheiluväelle tutuimpana Olli-Pekka Karjalainen on paikalla kertomassa omista kokemuksistaan. Hänen lisäksi urheilijaesimerkkeinä aiheeseen paneutuu paralympiauimari Antti Latikka (finaalissa sekä Pekingissä 2008 että Lontoossa 2012) sekä ampuja Marjo Yli-Kiikka. Valmentajan näkökulmasta puheenvuoron antaa Sami-Petteri Kivimäki, joka toimii Vimpelin Vedon pelinjohtajana. 

Seminaariin on niin ikään ennakkoilmoittautuminen tarjoilujen vuoksi. Tutustu seminaarin ohjelmaan ja ilmoittautumisohjeisiin TÄÄLTÄ.


Mukana menossa

Logot1
Logot3
Jalastuuli
Logot 5

© EPU Ry