Epumitalistit.png
kilpailu.jpg
tiedotus.jpg
previous arrow
next arrow

IMG 0527

Tiedote Etelä-Pohjanmaan Yleisurheilu EPU ry:n syyskokouksesta 20.11.2020

Etelä-Pohjanmaan Yleisurheilu EPU ry kokousti sääntömääräisen syyskokouksensa eilen perjantaina Seinäjoella hotelli Fooningissa. Kokouksen avauksessa yleisurheilupiirin puheenjohtaja Hannu Kangas kertasi ikimuistoista ”korona-kautta” 2020 ja kiitti seuraväkeä joustavasta ja aktiivisesta toiminnasta koronarajoitteiden puitteissa. Kesän kilpailukausi onnistuttiin viemään lävitse lähes normaalisti ja erityisesti nuorten toiminnassa oli hienoja osallistujamääriä kisoissa. Lopuksi hän kehotti piirin jäsenseuroja suuntaamaan katseensa sekä tavoitteensa tulevaan vuoteen ja uuteen toimintakauteen.

Kokouksessa valittiin yleisurheilupiirille uusi puheenjohtaja, kun nykyinen puheenjohtaja Hannu Kangas luopui tehtävästään kahdeksan vuoden kauden jälkeen. EPU ry:n uudeksi puheenjohtajaksi kokous valitsi Riitta Maunula-Craycroftin Kauhajoelta. Hän on piirin ensimmäinen naispuolinen puheenjohtaja piirin 26-vuotisen historian aikana. Hän on EPU:n neljäs puheenjohtaja piirin puheenjohtajaketjussa.

Kokous valitsi piirihallitukseen vuosiksi 2021-22 uutena jäsenenä Karita Koskisen Ilmajoelta sekä erovuoroisista jatkamaan Tapio Pesun Seinäjoelta, Hannu Tuurin Lapualta sekä Hanna-Mari Raittisen Vähästäkyröstä. Piirihallituksessa vuonna 2021 jatkavat Ari Honkanen Teuvalta, Ilpo Kaukoranta Kristiinankaupungista, Erkki Tukeva Jalasjärveltä ja Sari Yli-Mannila Alajärveltä.

Piirin syyskokouksessa valittiin myös Suomen Urheiluliiton liittovaltuustoon Etelä-Pohjanmaan piirin jäsenet vuosille 2021-22. Piirin edustajina liittovaltuustossa uusina jäseninä aloittavat piirin uusi puheenjohtaja Riitta Maunula-Craycroft sekä Ari Honkanen. Heidän varajäseniksi valittiin Sari Yli-Mannila sekä Ilpo Kaukoranta, joka jättäytyi varsinaisen jäsenen tehtävästään pitkän liittovaltuustokauden jälkeen.

EPU:n syyskokous päätti syyskokouksessaan myös piirin toimintasuunnitelman ja talousarvion tulevalle toimintakaudelle. Haasteen tulevallekin kaudelle asettaa nykyinen pandemia-tilanne, mutta uuteen kauteen yleisurheilupiiri suuntaa kuitenkin toiveikkaana paremmasta ja ehjästä toimintavuodesta.

 


Mukana menossa

Logot1
Logot3
Jalastuuli
Logot 5

© EPU Ry