Epumitalistit.png
kilpailu.jpg
tiedotus.jpg
previous arrow
next arrow

Ohjelma:

17.00 Lyhyt teoriaosuus Keilahallilla - kokoontuminen kahvilassa
(Seinäjoen keskuskentän pohjoisen vallin takana,  http://www.sqb.fi/yhteystiedot/)

17.40 Siirtyminen kentälle, nollalaukaus.

17.50-> Lähtöjen ja lähetysryhmän tarkkailua Kaappoo Jouppilan muistokilpailuissa, jossa SSU:n lähetysryhmä harjoittelee SM-viestit mielessään. Pukeutuminen sään mukaan. Videokuvaus tai muu dokumentointi sallittua. Aktiivinen mutta asiallinen keskustelu sekin sallittua.

Kilpailujen jälkeen yhteinen päättökeskustelu keskuskentän katsomossa. 

Kenelle tarkoitettu?

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki halukkaat mutta erityisesti 

  • Henkilöt, joita aiotaan nimetä Start Refereen tehtäviin SM-kilpailuihin, Eliittikisoihin, Tähtikisoihin, avoimiin aluekisoihin, Nuorten eliittikisoihin sekä Aluemestaruuskilpailuihin.
    (SUL:n ja EPU:n tuomarikouluttajien voimakas suositus on, että näissä kisoissa SR on nimetty ja paikalla!)
  • 1- ja KV-luokan lähettäjäkortin omaavat lähettäjät sekä lähettäjätaustan omaavat 3 - 5-tason tuomarit. (Etenkin 1. luokan ja KV-luokan lähettäjien suositellaan hoitavan vähintään yhden SR-tehtävän vuodessa)
  • Valmentajat - erityisesti teoriaosuuden ajaksi. (Ja miksei urheilijatkin, jos eivät ole verryttelemässä.) Teoriaosuudessa käydään läpi urheilijoiden oikeudet sekä velvollisuudet lähtöpaikalla.

Kouluttajana ja keskustelun johtajana toimii Eero Kulmala. Ilmoittautumiset samaiselle miehelle sähköpostilla(Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai tekstiviestillä 044 0347031. Puheluihinkin kuulemma vastaa jos ehtii. Ainoastaan ilmoittautuneille jaetaan tilaisuuden materiaali paperisessa muodossa!


Mukana menossa

Logot1
Logot3
Jalastuuli
Logot 5

© EPU Ry